Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/373
Назва: Сутність кейтерингу та кейтерингових послуг
Автори: Головко, К.
Чичкалюк, Т. О.
Ключові слова: кейтеринг
Дата публікації: гру-2013
Бібліографічний опис: Головко К. Сутність кейтерингу та кейтерингових послуг / К. Головко ; наук. кер. Т. О. Чичкалюк // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку туризму», (Миколаїв, 3 грудня 2013 р.) / [відп. за вип. М. М. Прокопенко]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2013. – С. 36-38.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/373
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2013 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Головко-36-38.pdf266,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.