Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/373
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловко, К.-
dc.contributor.authorЧичкалюк, Т. О.-
dc.date.accessioned2017-12-19T09:43:06Z-
dc.date.available2017-12-19T09:43:06Z-
dc.date.issued2013-12-
dc.identifier.citationГоловко К. Сутність кейтерингу та кейтерингових послуг / К. Головко ; наук. кер. Т. О. Чичкалюк // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку туризму», (Миколаїв, 3 грудня 2013 р.) / [відп. за вип. М. М. Прокопенко]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2013. – С. 36-38.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/373-
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.titleСутність кейтерингу та кейтерингових послугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2013 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Головко-36-38.pdf266,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.