Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/373
Назва: | Сутність кейтерингу та кейтерингових послуг |
Автори: | Головко, К. Чичкалюк, Т. О. |
Ключові слова: | кейтеринг |
Дата публікації: | гру-2013 |
Бібліографічний опис: | Головко К. Сутність кейтерингу та кейтерингових послуг / К. Головко ; наук. кер. Т. О. Чичкалюк // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку туризму», (Миколаїв, 3 грудня 2013 р.) / [відп. за вип. М. М. Прокопенко]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2013. – С. 36-38. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/373 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій, семінарів 2013 року |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Головко-36-38.pdf | 266,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.