Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/376
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чайничков, А. | - |
dc.contributor.author | Чичкалюк, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-19T09:50:19Z | - |
dc.date.available | 2017-12-19T09:50:19Z | - |
dc.date.issued | 2013-12 | - |
dc.identifier.citation | Чайничков А. Философия бренда ресторанной цепи «Порто Мальтезе», как пример реализации успешной маркетинговой стратегии / А. Чайничков ; наук. кер. Т. О. Чичкалюк // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку туризму», (Миколаїв, 3 грудня 2013 р.) / [відп. за вип. М. М. Прокопенко]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2013. – С. 44-45. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/376 | - |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Философия бренда ресторанной цепи «Порто Мальтезе», как пример реализации успешной маркетинговой стратегии | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій, семінарів 2013 року |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чайничков-44-45.pdf | 262,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.