Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/450
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фанта, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-22T12:57:12Z | - |
dc.date.available | 2017-12-22T12:57:12Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Фанта А. М. Особливості організації харчування в зеленому туризмі / А. М. Фанта // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей V Всеукр. Інтернет-конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2017. – С. 41-43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/450 | - |
dc.subject | туризм екологічний | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.title | Особливості організації харчування в зеленому туризмі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій, семінарів 2017 року |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фанта-41-43.pdf | 278,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.