Please use this identifier to cite or link to this item:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/450
Title: | Особливості організації харчування в зеленому туризмі |
Authors: | Фанта, А. М. |
Keywords: | туризм екологічний харчування |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Фанта А. М. Особливості організації харчування в зеленому туризмі / А. М. Фанта // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей V Всеукр. Інтернет-конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2017. – С. 41-43. |
URI: | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/450 |
Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій, семінарів 2017 року |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Фанта-41-43.pdf | 278,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.