Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/450
Название: | Особливості організації харчування в зеленому туризмі |
Авторы: | Фанта, А. М. |
Ключевые слова: | туризм екологічний харчування |
Дата публикации: | 2017 |
Библиографическое описание: | Фанта А. М. Особливості організації харчування в зеленому туризмі / А. М. Фанта // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей V Всеукр. Інтернет-конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2017. – С. 41-43. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/450 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали наукових конференцій, семінарів 2017 року |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фанта-41-43.pdf | 278,46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.