Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1179
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриходько, Я. П.-
dc.date.accessioned2018-12-20T08:57:32Z-
dc.date.available2018-12-20T08:57:32Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПриходько Я. П. Культурно-історичні аспекти формування української національної кухні / Я. П. Приходько ; наук. кер. О. В. Орлова // Стан та перспективи розвитку культурологічної науки в Україні : зб. тез доповідей ІV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – Ч. 2. – С. 134-138.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1179-
dc.subjectукраїнська національна кухняuk_UA
dc.subjectісторичний аспектuk_UA
dc.titleКультурно-історичні аспекти формування української національної кухніuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Приходько_134-138.pdf295,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.