Please use this identifier to cite or link to this item: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1179
Title: Культурно-історичні аспекти формування української національної кухні
Authors: Приходько, Я. П.
Keywords: українська національна кухня
історичний аспект
Issue Date: 2018
Citation: Приходько Я. П. Культурно-історичні аспекти формування української національної кухні / Я. П. Приходько ; наук. кер. О. В. Орлова // Стан та перспективи розвитку культурологічної науки в Україні : зб. тез доповідей ІV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – Ч. 2. – С. 134-138.
URI: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1179
Appears in Collections:Тези доповідей студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Приходько_134-138.pdf295,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.