Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1183
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Руденко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-20T09:05:52Z | - |
dc.date.available | 2018-12-20T09:05:52Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Руденко Н. В. Основні прийоми формування інтер’єрів павільйонів ресторанів швидкого обслуговування / Н. В. Руденко ; наук. конс. Ю. В. Одробінський // Стан та перспективи розвитку культурологічної науки в Україні : зб. тез доповідей ІV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – Ч. 2. – С. 149-153. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1183 | - |
dc.subject | ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | інтер'єр | uk_UA |
dc.subject | ресторани швидкого облуговування | uk_UA |
dc.title | Основні прийоми формування інтер’єрів павільйонів ресторанів швидкого обслуговування | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Руденко_149-153.pdf | 298,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.