Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1183
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРуденко, Н. В.-
dc.date.accessioned2018-12-20T09:05:52Z-
dc.date.available2018-12-20T09:05:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationРуденко Н. В. Основні прийоми формування інтер’єрів павільйонів ресторанів швидкого обслуговування / Н. В. Руденко ; наук. конс. Ю. В. Одробінський // Стан та перспективи розвитку культурологічної науки в Україні : зб. тез доповідей ІV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – Ч. 2. – С. 149-153.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1183-
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.subjectінтер'єрuk_UA
dc.subjectресторани швидкого облуговуванняuk_UA
dc.titleОсновні прийоми формування інтер’єрів павільйонів ресторанів швидкого обслуговуванняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руденко_149-153.pdf298,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.