Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1228
Назва: Характеристика і особливості ентічних кафе та ресторанів м. Одеси
Автори: Марцей, Є.
Ключові слова: ресторанна справа
етнічні кафе
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Марцей Є. Характеристика і особливості ентічних кафе та ресторанів м. Одеси / Є. Марцей ; наук. кер. О. В. Гаврилова // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 67-72.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1228
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Марцей_67-72.pdf303,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.