Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Інституційний репозитарій МФ КНУКІМ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кафедра івент-менеджменту та соціальних комунікацій
Готельно-ресторанний та туристичний бізнес
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 14.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Application of modern technologies in personnel management of the organization
Shabelnik, Nataliia
;
Шабельник, Н. М.
2019
Global factors and development prospects hotel and restaurant business
Shabelnik, Nataliia
;
Шабельник, Н. М.
2020
Agrohotel as a promising direction for the development of hotel business in the field of rural tourism
Shabelnik, Nataliia
;
Шабельник, Н. М.
2021
Synergy of innovative behavioral indicators as an innovative tool in HR management
Shabelnik, Nataliia
;
Шабельник, Н. М.
2019
Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємстві
Шабельник, Н. М.
2018
Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект
Шабельник, Н. М.
2018
Оцінка стану готельного бізнесу та індустрії туризму: регіональний аспект
Шабельник, Н. М.
2019
Напрями удосконалення системи ресторанного обслуговування
Шабельник, Н. М.
2018
Стандартизація, сертифікація, метрологія
Шабельник, Н. М.
2018
Ресторанна справа
Шабельник, Н. М.
Перегляд
Автор
4
Shabelnik, Nataliia
2
Обозна, А. О.
1
Obozna, A.
1
Shabelnik, N.
1
Shabelnik, N. M.
1
Алексєєва, Т. А.
Тема
5
Готельно-ресторанний бізнес
5
Ресторанна справа
2
інновації
1
впровадження інновацій на підприє...
1
Готельна справа
1
Готельний бізнес
1
готельно-ресторанний бізнес
1
Кулінарологія
1
Менеджмент
1
Ресторанні послуги
.
далі >
за датою випуску
7
2018
3
2019
2
2020
1
2017
1
2021