Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2361
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філоненко, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-03T00:22:50Z | - |
dc.date.available | 2023-12-03T00:22:50Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Філоненко В. В. Особливості створення фірмового стилю крафтового шоколаду українських брендів / В. В. Філоненко ; наук. кер. Ю. В. Одробінський // Cтан та перспективи розвитку культурологічної науки : збірник тез доповідей IX Міжнародної науково-практичної конференції, (08-09 листопада 2023 р.) / [редкол.: В. Л. Мозговий (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2023. – С. 189-191. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2361 | - |
dc.subject | Крафтовий шоколад | uk_UA |
dc.title | Особливості створення фірмового стилю крафтового шоколаду українських брендів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Філоненко_189-191.pdf | 189,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.