Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2361
Назва: Особливості створення фірмового стилю крафтового шоколаду українських брендів
Автори: Філоненко, В. В.
Ключові слова: Крафтовий шоколад
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Філоненко В. В. Особливості створення фірмового стилю крафтового шоколаду українських брендів / В. В. Філоненко ; наук. кер. Ю. В. Одробінський // Cтан та перспективи розвитку культурологічної науки : збірник тез доповідей IX Міжнародної науково-практичної конференції, (08-09 листопада 2023 р.) / [редкол.: В. Л. Мозговий (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2023. – С. 189-191.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2361
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Філоненко_189-191.pdf189,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.