Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/301
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтиценко, О. В.-
dc.date.accessioned2017-12-14T10:59:20Z-
dc.date.available2017-12-14T10:59:20Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСтиценко О. В. Використання мультимедійних технологій під час викладання дисципліни «Етнічні кухні» / О. В. Стиценко // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей IІІ Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2015. – Ч. 1. – С. 123-126.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/301-
dc.subjectмультимедійні технологіїuk_UA
dc.subjectвища школаuk_UA
dc.titleВикористання мультимедійних технологій під час викладання дисципліни «Етнічні кухні»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2015 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стиценко-123-126.pdf180,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.