Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/323
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВеликочий, В. С.-
dc.date.accessioned2017-12-15T08:04:47Z-
dc.date.available2017-12-15T08:04:47Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationВеликочий В. С. Гастрономічні фестивалі як складова соціокультурної сфери: угорський досвід / В. С. Великочий // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей IІ Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2014. – Ч. 1. – С. 7-9.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/323-
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.titleГастрономічні фестивалі як складова соціокультурної сфери: угорський досвідuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2014 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Великочий-7-9.pdf85,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.