Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/566
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛук’яненко, Ю. М.-
dc.date.accessioned2018-01-31T08:28:01Z-
dc.date.available2018-01-31T08:28:01Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛук’яненко Ю. М. Теоретико-методологічні основи дослідження процесу формування стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства / Ю. М. Лук’яненко // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей IІІ Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2015. – Ч. 2. – С. 57-59.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/566-
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.titleТеоретико-методологічні основи дослідження процесу формування стратегії розвитку підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лук'яненко-57-59.pdf123,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.