Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/566
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лук’яненко, Ю. М. | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-31T08:28:01Z | - |
dc.date.available | 2018-01-31T08:28:01Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Лук’яненко Ю. М. Теоретико-методологічні основи дослідження процесу формування стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства / Ю. М. Лук’яненко // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей IІІ Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2015. – Ч. 2. – С. 57-59. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/566 | - |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Теоретико-методологічні основи дослідження процесу формування стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лук'яненко-57-59.pdf | 123,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.