Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1429
Назва: | Formation of the product quality system at the hotel-restaurant type enterprise |
Інші назви: | Формування системи якості продукції на підприємствах готельно-ресторанного типу |
Автори: | Ohiienko, M. Огієнко, М. М. |
Ключові слова: | Готельно-ресторанна справа Якість продукції |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Ohiienko M. Formation of the product quality system at the hotel-restaurant type enterprise = Формування системи якості продукції на підприємствах готельно-ресторанного типу / Mykola Ohiienko, Artem Melnyk, Kristina Kravchenko // Konceptualne podstawy i tendencje w zakresie rozwoju procesów społeczno-ekonomicznych = Conceptual bases and trends for development of social-economic processes = Концептуальні засади та тенденції розвитку соціально-економічних процесів : мonograph / edited : Alona Ohiienko, Tadeusz Pokusa. – Opole, 2019. – P. 155-164. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1429 |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
155-164.pdf | 9,93 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.