DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Шабельник, Н. М.
Showing results 1 to 18 of 18
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 2020 | Agrohotel as a promising direction for the development of hotel business in the field of rural tourism | Shabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М. |
| 2020 | Application of modern technologies in personnel management of the organization | Shabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М. |
| 2019 | Global factors and development prospects hotel and restaurant business | Shabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Strategic management of hotel industry enterprises | Obozna, A.; Shabelnik, N.; Обозна, А. О.; Шабельник, Н. М. |
| 2021 | Synergy of innovative behavioral indicators as an innovative tool in HR management | Shabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М. |
| 2020 | The role of innovative marketing strategies in the hospitality industry | Shabelnik, Nataliia; Шабельник, Н. М. |
| 2019 | Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємстві | Шабельник, Н. М. |
| 2019 | Напрями удосконалення системи ресторанного обслуговування | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Оцінка стану готельного бізнесу та індустрії туризму: регіональний аспект | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | Рубан, К. М.; Обозна, А. О.; Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Ресторанна справа | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Ресторанна справа | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Стандартизація, сертифікація, метрологія | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні | Алексєєва, Т. А.; Обозна, А. О.; Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Сучасні тенденції розвитку туризму | Алєксєєва, Т. А.; Шабельник, Н. М. |
| 2017 | Іnnovative aspects in tourism: regional aspects | Shabelnik, N. M.; Шабельник, Н. М. |
| 2022 | Інновації та smart-тенденції в індустрії гостинності | Шабельник, Н. М. |
| 2018 | Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект | Шабельник, Н. М. |