Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1232
Назва: Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
Автори: Рубан, К. М.
Обозна, А. О.
Шабельник, Н. М.
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
управління
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Рубан К. М. Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / К. М. Рубан, А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 83-84.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1232
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рубан_Обозна_Шабельник_83-84.pdf334,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.