Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1232
Назва: | Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства |
Автори: | Рубан, К. М. Обозна, А. О. Шабельник, Н. М. |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес управління |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Рубан К. М. Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / К. М. Рубан, А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 83-84. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1232 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рубан_Обозна_Шабельник_83-84.pdf | 334,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.