Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Інституційний репозитарій МФ КНУКІМ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Матеріали наукових конференцій, семінарів
Матеріали наукових конференцій, семінарів 2013 року
Матеріали наукових конференцій, семінарів 2014 року
Матеріали наукових конференцій, семінарів 2015 року
Матеріали наукових конференцій, семінарів 2016 року
Матеріали наукових конференцій, семінарів 2017 року
Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року
Матеріали наукових конференцій, семінарів 2019 року
Матеріали наукових конференцій, семінарів 2020 року
Матеріали наукових конференцій, семінарів 2021 року
Матеріали наукових конференцій, семінарів 2022 року
Матеріали наукових конференцій, семінарів 2023 року
Тези доповідей студентів
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013-12
Философия бренда ресторанной цепи «Порто Мальтезе», как пример реализации успешной маркетинговой стратегии
Чайничков, А.
;
Чичкалюк, Т. О.
2017
Використання елементів вірменської культури у ресторанній індустрії і їх вплив на туристичний бізнес Миколаївщини
Сарксян, С. Н.
2015
Теоретико-методологічні основи дослідження процесу формування стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства
Лук’яненко, Ю. М.
2013-12
Інновації в сфері ресторанного господарства України
Стиценко, О. В.
2016
Інноваційні види послуг у ресторанному бізнесі
Крилова, Є. І.
Перегляд
Автор
1
Крилова, Є. І.
1
Лук’яненко, Ю. М.
1
Сарксян, С. Н.
1
Стиценко, О. В.
1
Чайничков, А.
1
Чичкалюк, Т. О.
Тема
1
культура
1
інноваційні послуги
за датою випуску
2
2013
1
2015
1
2016
1
2017
Has File(s)
5
true