Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1213
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБишева, Н. О.-
dc.contributor.authorКорнюков, Ю. К.-
dc.date.accessioned2019-02-08T14:55:14Z-
dc.date.available2019-02-08T14:55:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБишева Н. О. Особливості створення фірмового стилю для закладів громадського харчування / Н. О. Бишева, Ю. К. Корнюков // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 10-13.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1213-
dc.subjectдизайнuk_UA
dc.subjectфірмовий стильuk_UA
dc.titleОсобливості створення фірмового стилю для закладів громадського харчуванняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бишева_Корнюков_10-13.pdf213,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.