Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1213
Название: | Особливості створення фірмового стилю для закладів громадського харчування |
Авторы: | Бишева, Н. О. Корнюков, Ю. К. |
Ключевые слова: | дизайн фірмовий стиль |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Бишева Н. О. Особливості створення фірмового стилю для закладів громадського харчування / Н. О. Бишева, Ю. К. Корнюков // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 10-13. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1213 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бишева_Корнюков_10-13.pdf | 213,09 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.