Please use this identifier to cite or link to this item:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1213
Title: | Особливості створення фірмового стилю для закладів громадського харчування |
Authors: | Бишева, Н. О. Корнюков, Ю. К. |
Keywords: | дизайн фірмовий стиль |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Бишева Н. О. Особливості створення фірмового стилю для закладів громадського харчування / Н. О. Бишева, Ю. К. Корнюков // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 10-13. |
URI: | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1213 |
Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бишева_Корнюков_10-13.pdf | 213,09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.