Please use this identifier to cite or link to this item: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1213
Title: Особливості створення фірмового стилю для закладів громадського харчування
Authors: Бишева, Н. О.
Корнюков, Ю. К.
Keywords: дизайн
фірмовий стиль
Issue Date: 2018
Citation: Бишева Н. О. Особливості створення фірмового стилю для закладів громадського харчування / Н. О. Бишева, Ю. К. Корнюков // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 10-13.
URI: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1213
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бишева_Корнюков_10-13.pdf213,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.