Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1222
Назва: Сучасні технології в управлінні ефективністю ресторанної сфери
Автори: Князєва, Е. Ю.
Обозна, А. О.
Ключові слова: ресторанна справа
управління
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Князєва Е. Ю. Сучасні технології в управлінні ефективністю ресторанної сфери / Е. Ю. Князєва, А. О. Обозна // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 43-45.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1222
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Князєва_Обозна_43-45.pdf205,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.