Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1232
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рубан, К. М. | - |
dc.contributor.author | Обозна, А. О. | - |
dc.contributor.author | Шабельник, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-11T10:43:26Z | - |
dc.date.available | 2019-02-11T10:43:26Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Рубан К. М. Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / К. М. Рубан, А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 83-84. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1232 | - |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.title | Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рубан_Обозна_Шабельник_83-84.pdf | 334,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.