Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1232
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРубан, К. М.-
dc.contributor.authorОбозна, А. О.-
dc.contributor.authorШабельник, Н. М.-
dc.date.accessioned2019-02-11T10:43:26Z-
dc.date.available2019-02-11T10:43:26Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationРубан К. М. Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / К. М. Рубан, А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 83-84.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1232-
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.titleПринципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рубан_Обозна_Шабельник_83-84.pdf334,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.