Please use this identifier to cite or link to this item:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1232
Title: | Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства |
Authors: | Рубан, К. М. Обозна, А. О. Шабельник, Н. М. |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес управління |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Рубан К. М. Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / К. М. Рубан, А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 83-84. |
URI: | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1232 |
Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Рубан_Обозна_Шабельник_83-84.pdf | 334,76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.