Please use this identifier to cite or link to this item: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1232
Title: Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
Authors: Рубан, К. М.
Обозна, А. О.
Шабельник, Н. М.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
управління
Issue Date: 2018
Citation: Рубан К. М. Принципи ефективності управління діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / К. М. Рубан, А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 83-84.
URI: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1232
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рубан_Обозна_Шабельник_83-84.pdf334,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.