Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1975
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шабельник, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-03T13:35:23Z | - |
dc.date.available | 2022-02-03T13:35:23Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект / А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Причорноморські економічні студії. – 2018. – Вип. 30. – Ч. 1. – С.163-167. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1975 | - |
dc.subject | Кулінарологія | uk_UA |
dc.subject | Ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
163-167.pdf | 875,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.