Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1975
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШабельник, Н. М.-
dc.date.accessioned2022-02-03T13:35:23Z-
dc.date.available2022-02-03T13:35:23Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationІсторичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект / А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Причорноморські економічні студії. – 2018. – Вип. 30. – Ч. 1. – С.163-167.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1975-
dc.subjectКулінарологіяuk_UA
dc.subjectРесторанна справаuk_UA
dc.titleІсторичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспектuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
163-167.pdf875,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.