Please use this identifier to cite or link to this item: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1975
Title: Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект
Authors: Шабельник, Н. М.
Keywords: Кулінарологія
Ресторанна справа
Issue Date: 2018
Citation: Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект / А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Причорноморські економічні студії. – 2018. – Вип. 30. – Ч. 1. – С.163-167.
URI: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1975
Appears in Collections:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
163-167.pdf875,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.