Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1975
Название: Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект
Авторы: Шабельник, Н. М.
Ключевые слова: Кулінарологія
Ресторанна справа
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект / А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Причорноморські економічні студії. – 2018. – Вип. 30. – Ч. 1. – С.163-167.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1975
Располагается в коллекциях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
163-167.pdf875,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.