Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2070
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкляренко, Н. Ю.-
dc.date.accessioned2022-06-09T09:44:10Z-
dc.date.available2022-06-09T09:44:10Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСкляренко Н. Ю. Аналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готелі : міждисциплінарна курсова робота / Н. Ю. Скляренко ; наук. кер. Н. М. Шабельник. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2022.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2070-
dc.subjectКурсова работаuk_UA
dc.subjectГотельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleАналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готеліuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Курсові роботи ГРС

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скляренко Н..pdf2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.