Please use this identifier to cite or link to this item: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2070
Title: Аналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готелі
Authors: Скляренко, Н. Ю.
Keywords: Курсова работа
Готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: 2022
Citation: Скляренко Н. Ю. Аналіз особливостей організації банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства при готелі : міждисциплінарна курсова робота / Н. Ю. Скляренко ; наук. кер. Н. М. Шабельник. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2022.
URI: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2070
Appears in Collections:Курсові роботи ГРС

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Скляренко Н..pdf2,01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.