Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2072
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, К. В.-
dc.date.accessioned2022-06-09T09:54:18Z-
dc.date.available2022-06-09T09:54:18Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЮрченко К. В. Особливості організації харчування туристичних груп на підприємствах готельного господарства : міждисциплінарна курсова робота / К. В. Юрченко ; наук. кер. Н. М. Шабельник. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2022.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2072-
dc.subjectКурсова работаuk_UA
dc.subjectГотельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleОсобливості організації харчування туристичних груп на підприємствах готельного господарстваuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Курсові роботи ГРС

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юрченко К..pdf360,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.