Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2072
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юрченко, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-09T09:54:18Z | - |
dc.date.available | 2022-06-09T09:54:18Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Юрченко К. В. Особливості організації харчування туристичних груп на підприємствах готельного господарства : міждисциплінарна курсова робота / К. В. Юрченко ; наук. кер. Н. М. Шабельник. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2022. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2072 | - |
dc.subject | Курсова работа | uk_UA |
dc.subject | Готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Особливості організації харчування туристичних груп на підприємствах готельного господарства | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Курсові роботи ГРС |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Юрченко К..pdf | 360,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.