Please use this identifier to cite or link to this item: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2072
Title: Особливості організації харчування туристичних груп на підприємствах готельного господарства
Authors: Юрченко, К. В.
Keywords: Курсова работа
Готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: 2022
Citation: Юрченко К. В. Особливості організації харчування туристичних груп на підприємствах готельного господарства : міждисциплінарна курсова робота / К. В. Юрченко ; наук. кер. Н. М. Шабельник. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2022.
URI: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2072
Appears in Collections:Курсові роботи ГРС

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Юрченко К..pdf360,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.