Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2359
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСедлецька, В. В.-
dc.date.accessioned2023-12-03T00:11:27Z-
dc.date.available2023-12-03T00:11:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСедлецька В. В. Особливості фірмового стилю сучасних кондитерських / В. В. Седлецька ; наук. кер. О. Л. Тригуб // Cтан та перспективи розвитку культурологічної науки : збірник тез доповідей IX Міжнародної науково-практичної конференції, (08-09 листопада 2023 р.) / [редкол.: В. Л. Мозговий (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2023. – С. 183-184.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2359-
dc.subjectкондитерськаuk_UA
dc.subjectфірмовий стильuk_UA
dc.titleОсобливості фірмового стилю сучасних кондитерськихuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Седлецька_183-184.pdf166,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.