Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/450
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФанта, А. М.-
dc.date.accessioned2017-12-22T12:57:12Z-
dc.date.available2017-12-22T12:57:12Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФанта А. М. Особливості організації харчування в зеленому туризмі / А. М. Фанта // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей V Всеукр. Інтернет-конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2017. – С. 41-43.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/450-
dc.subjectтуризм екологічнийuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.titleОсобливості організації харчування в зеленому туризміuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2017 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фанта-41-43.pdf278,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.