Please use this identifier to cite or link to this item: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/450
Title: Особливості організації харчування в зеленому туризмі
Authors: Фанта, А. М.
Keywords: туризм екологічний
харчування
Issue Date: 2017
Citation: Фанта А. М. Особливості організації харчування в зеленому туризмі / А. М. Фанта // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей V Всеукр. Інтернет-конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2017. – С. 41-43.
URI: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/450
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2017 року

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фанта-41-43.pdf278,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.