Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/459
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сарксян, С. Н. | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-11T10:50:07Z | - |
dc.date.available | 2018-01-11T10:50:07Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Сарксян С. Н. Використання елементів вірменської культури у ресторанній індустрії і їх вплив на туристичний бізнес Миколаївщини / С. Н. Сарксян ; наук. кер. О. В. Гаврилова // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей V Всеукр. Інтернет-конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2017. – С. 35-38. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/459 | - |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | культура | uk_UA |
dc.title | Використання елементів вірменської культури у ресторанній індустрії і їх вплив на туристичний бізнес Миколаївщини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сарксян-35-38.pdf | 210,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.