Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/459
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСарксян, С. Н.-
dc.date.accessioned2018-01-11T10:50:07Z-
dc.date.available2018-01-11T10:50:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСарксян С. Н. Використання елементів вірменської культури у ресторанній індустрії і їх вплив на туристичний бізнес Миколаївщини / С. Н. Сарксян ; наук. кер. О. В. Гаврилова // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей V Всеукр. Інтернет-конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2017. – С. 35-38.uk_UA
dc.identifier.urihttp://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/459-
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectкультураuk_UA
dc.titleВикористання елементів вірменської культури у ресторанній індустрії і їх вплив на туристичний бізнес Миколаївщиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сарксян-35-38.pdf210,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.