Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/459
Назва: | Використання елементів вірменської культури у ресторанній індустрії і їх вплив на туристичний бізнес Миколаївщини |
Автори: | Сарксян, С. Н. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес культура |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Сарксян С. Н. Використання елементів вірменської культури у ресторанній індустрії і їх вплив на туристичний бізнес Миколаївщини / С. Н. Сарксян ; наук. кер. О. В. Гаврилова // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей V Всеукр. Інтернет-конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2017. – С. 35-38. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/459 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сарксян-35-38.pdf | 210,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.