Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/459
Название: Використання елементів вірменської культури у ресторанній індустрії і їх вплив на туристичний бізнес Миколаївщини
Авторы: Сарксян, С. Н.
Ключевые слова: ресторанний бізнес
культура
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Сарксян С. Н. Використання елементів вірменської культури у ресторанній індустрії і їх вплив на туристичний бізнес Миколаївщини / С. Н. Сарксян ; наук. кер. О. В. Гаврилова // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей V Всеукр. Інтернет-конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2017. – С. 35-38.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/459
Располагается в коллекциях:Тези доповідей студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сарксян-35-38.pdf210,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.