Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Інституційний репозитарій МФ КНУКІМ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Збірники
Кафедра Дизайну
Кафедра івент-менеджменту та соціальних комунікацій
Кафедра музичного та хореографічного мистецтва
КОНКУРСИ
Матеріали наукових конференцій, семінарів
ТВОРЧІ ПРОЄКТИ. КОНЦЕРТИ
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013-12
Философия бренда ресторанной цепи «Порто Мальтезе», как пример реализации успешной маркетинговой стратегии
Чайничков, А.
;
Чичкалюк, Т. О.
2017
Використання елементів вірменської культури у ресторанній індустрії і їх вплив на туристичний бізнес Миколаївщини
Сарксян, С. Н.
2015
Теоретико-методологічні основи дослідження процесу формування стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства
Лук’яненко, Ю. М.
2013-12
Інновації в сфері ресторанного господарства України
Стиценко, О. В.
2016
Інноваційні види послуг у ресторанному бізнесі
Крилова, Є. І.
Перегляд
Автор
1
Крилова, Є. І.
1
Лук’яненко, Ю. М.
1
Сарксян, С. Н.
1
Стиценко, О. В.
1
Чайничков, А.
1
Чичкалюк, Т. О.
Тема
1
культура
1
інноваційні послуги
за датою випуску
2
2013
1
2015
1
2016
1
2017
Has File(s)
5
true