Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/450
Назва: Особливості організації харчування в зеленому туризмі
Автори: Фанта, А. М.
Ключові слова: туризм екологічний
харчування
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Фанта А. М. Особливості організації харчування в зеленому туризмі / А. М. Фанта // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей V Всеукр. Інтернет-конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2017. – С. 41-43.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/450
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2017 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фанта-41-43.pdf278,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.