Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1183
Назва: Основні прийоми формування інтер’єрів павільйонів ресторанів швидкого обслуговування
Автори: Руденко, Н. В.
Ключові слова: ресторанна справа
інтер'єр
ресторани швидкого облуговування
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Руденко Н. В. Основні прийоми формування інтер’єрів павільйонів ресторанів швидкого обслуговування / Н. В. Руденко ; наук. конс. Ю. В. Одробінський // Стан та перспективи розвитку культурологічної науки в Україні : зб. тез доповідей ІV Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол. : Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – Ч. 2. – С. 149-153.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1183
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руденко_149-153.pdf298,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.