Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/323
Назва: Гастрономічні фестивалі як складова соціокультурної сфери: угорський досвід
Автори: Великочий, В. С.
Ключові слова: туризм
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Великочий В. С. Гастрономічні фестивалі як складова соціокультурної сфери: угорський досвід / В. С. Великочий // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей IІ Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2014. – Ч. 1. – С. 7-9.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/323
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій, семінарів 2014 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Великочий-7-9.pdf85,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.