Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/323
Назва: | Гастрономічні фестивалі як складова соціокультурної сфери: угорський досвід |
Автори: | Великочий, В. С. |
Ключові слова: | туризм |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Великочий В. С. Гастрономічні фестивалі як складова соціокультурної сфери: угорський досвід / В. С. Великочий // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей IІ Всеукр. наук.-практ. конф. / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2014. – Ч. 1. – С. 7-9. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/323 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій, семінарів 2014 року |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Великочий-7-9.pdf | 85,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.