Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1213
Назва: | Особливості створення фірмового стилю для закладів громадського харчування |
Автори: | Бишева, Н. О. Корнюков, Ю. К. |
Ключові слова: | дизайн фірмовий стиль |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Бишева Н. О. Особливості створення фірмового стилю для закладів громадського харчування / Н. О. Бишева, Ю. К. Корнюков // Сучасні тенденції розвитку туризму : зб. тез доповідей VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції / [редкол.: Н. В. Федотова (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : МФ КНУКіМ, 2018. – С. 10-13. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/1213 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій, семінарів 2018 року |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бишева_Корнюков_10-13.pdf | 213,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.