Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2359
Назва: Особливості фірмового стилю сучасних кондитерських
Автори: Седлецька, В. В.
Ключові слова: кондитерська
фірмовий стиль
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Седлецька В. В. Особливості фірмового стилю сучасних кондитерських / В. В. Седлецька ; наук. кер. О. Л. Тригуб // Cтан та перспективи розвитку культурологічної науки : збірник тез доповідей IX Міжнародної науково-практичної конференції, (08-09 листопада 2023 р.) / [редкол.: В. Л. Мозговий (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2023. – С. 183-184.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2359
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Седлецька_183-184.pdf166,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.