Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2359
Назва: | Особливості фірмового стилю сучасних кондитерських |
Автори: | Седлецька, В. В. |
Ключові слова: | кондитерська фірмовий стиль |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Седлецька В. В. Особливості фірмового стилю сучасних кондитерських / В. В. Седлецька ; наук. кер. О. Л. Тригуб // Cтан та перспективи розвитку культурологічної науки : збірник тез доповідей IX Міжнародної науково-практичної конференції, (08-09 листопада 2023 р.) / [редкол.: В. Л. Мозговий (гол. ред.) та ін.]. – Миколаїв : ВП «МФ КНУКіМ», 2023. – С. 183-184. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://libs.mfknukim.mk.ua/jspui/handle/123456789/2359 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Седлецька_183-184.pdf | 166,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.